Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Zorgbelang Brabant | Zeeland

Routebeschrijving

Je bent van harte welkom op onze kantoren in Tilburg en Goes. Onze kantoren zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto.

Kantoor Goes

Ons kantoor bevindt zich in ‘De Koploper’, Stationsplein 21, 4461 HP Goes.

Met het openbaar vervoer

De Koploper ligt direct naast het Centraal Station van Goes aan het Stationsplein en is dus uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Met de auto

Kom je toch met de auto, dan is er op ongeveer 10 tot 15 minuten loopafstand een gratis parkeerterrein (adres: Stationspark 25). Indien je in het bezit bent van een OV-chipkaart kun je door het station lopen om bij de Koploper te komen.

Op het terrein van De Koploper kun je, afhankelijk van beschikbaarheid, betaald parkeren. De ingang van de parking van De Koploper is te bereiken door voorlangs het gebouw te rijden tot aan de slagboom. Deze werkt met kenteken registratie, bij het uitrijden is er enkel de mogelijkheid om te betalen met je pinpas, ook weer aan de slagboom.

Yolanda van Laarhoven

Cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang

Kantoor Tilburg

Ons adres is Ringbaan Zuid 44, 5022 PN Tilburg.

Met de auto

Let op: navigatiesystemen geven niet de juiste routebeschrijving als u huisnummer 44 invoert. Belangrijk is dat je de parallelweg oprijdt bij de Gamma. Je kunt het beste huisnummer 370 (autowasstraat) invoeren. Echter, het kan dan nog zijn dat het navigatiesysteem je niet de parallelweg op stuurt.

Vanuit Breda/Rotterdam
Neem op de A58 afslag 11 (Goirle). Bij de verkeerslichten bovenaan de afrit ga je rechtsaf (Blaakweg). Na het volgende verkeerslicht neem je de afrit rechts, richting Ringbaan Zuid/richting Elisabeth Ziekenhuis. Volg de Ringbaan Zuid tot na het vijfde verkeerslicht. Meteen na het vijfde verkeerslicht ga je rechts de ventweg op, langs de Gamma. Rijd de eenrichtingsweg in die achter langs de benzinepomp loopt. Je komt nu op een parkeerterrein. Het kantoor van Zorgbelang Brabant zie je aan je rechterhand.

Vanuit Waalwijk
Rijd Tilburg in en volg Ringbaan West naar Ringbaan Zuid/richting Elisabeth Ziekenhuis. Volg de Ringbaan Zuid tot na het vijfde verkeerslicht. Ga na dit verkeerslicht meteen rechts de ventweg op, langs de Gamma. Je rijdt de eenrichtingsweg in die achter langs de benzinepomp loopt. Je komt nu op een parkeerterrein. Het kantoor van Zorgbelang Brabant zie je aan je rechterhand.

Vanuit Eindhoven/ ‘s-Hertogenbosch
Neem op de A58 afslag 10 (Hilvarenbeek). Ga bij het verkeerslicht rechtsaf. Bij het tweede verkeerslicht ga je linksaf Ringbaan Zuid/richting Elisabeth Ziekenhuis op.

Net voor het vierde verkeerslicht kun je links voorsorteren, om een U-turn te maken. Maak de U-turn en rijd meteen de ventweg rechts op, langs de Gamma.

Je rijdt de eenrichtingsweg in die achter langs de benzinepomp loopt. Je komt nu op een parkeerterrein. Het kantoor van Zorgbelang Brabant zie je aan je rechterhand.

Met het openbaar vervoer

Het kantoor van Zorgbelang Brabant is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Stadsbus 2 brengt je naar de halte Broekhoven. Volg de bus richting de verkeerslichten en steek hier over. Na het verkeerslicht ga je meteen rechts het fietspad op. Na ongeveer 300 meter zie je aan je linkerhand het gebouw waar ons kantoor gevestigd is.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.