Zorgbelang blikt terug op Slimme Zorgestafette - Zorgbelang Brabant | Zeeland
Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Zorgbelang blikt terug op Slimme Zorgestafette

Woensdag 23 februari was het zover! We gaven de eerste online workshop ๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—š๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐˜€๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฑ: ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜, ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚? Afgelopen jaar ontwikkelden we deze workshop samen met potentiรซle eindgebruikers van de PGO. De Slimme Zorg Estafette was een perfect moment voor een try-out.

afbeelding van laptop

De workshop was geslaagd, de deelnemers waren positief en de ervaring met de PGO (kiezen, inloggen, gegevens ophalen) is leerzaam. projectleider Margit Ruis: โ€œLeerzaam omdat vele deelnemers informatie over de PGO kwamen ophalen om (op termijn) te verspreiden binnen hun netwerk, cliรซntenraad, patiรซntenorganisatie of zorginstelling en nu zelf tegen veel zaken aanliepen. Het inloggen, 2-factor-authenticatie, gegevens ophalen, wel/niet werken in een app; het ging niet even gemakkelijk. Dat was een eye-opener!”

Zorgbelang gaat in samenwerking met Patiรซntenfederatie Nederland op zoek naar het juiste moment om de workshop (ook als train-the-trainer) te lanceren voor meer bekendheid en informatie over de PGO. In samenhang met de technische ontwikkeling van de PGO’s, die nog volop plaatsvindt.

 

โ€œVan elkaar leren, elkaar inspireren en samen zorg en welzijn naar een hoger plan brengen: dat is het doel van de Slimme Zorg Estafette.”
Daphne Snijders

Klachtenfunctionaris

โ€œEen klacht is een gratis advies voor kwaliteitsverbetering.โ€
Magazine Slimme Zorgestafette

In het speciale magazine lees je alles over de Slimme Zorg Estafette 2022. Van regionale activiteiten tot feiten en cijfers. En van speciale columns tot handige hulpmiddelen en tips. Leuk om nog eens na te lezen ter inspiratie!

Bekijk het magazine hier

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.