Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Vragenlijst over mondzorg bij jonge kinderen

Ben jij ouder/verzorger van een kind van 0 t/m 6 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor dit onderzoek* zijn we op zoek naar de meningen en ervaringen van ouders/verzorgers over mondzorg bij jonge kinderen.

Mooie stralende tanden en kiezen zijn belangrijk voor de gezondheid én het zelfvertrouwen van je kind. Goede gebitsverzorging en regelmatig bezoek aan een tandarts zijn hiervoor erg belangrijk. Uit onderzoek blijkt echter dat een groot deel van de kinderen niet jaarlijks een tandarts bezoekt.

Hoe komt dit en hoe kunnen we dit verbeteren? Als ouder/verzorger van een jong kind weet jij als geen ander waarom het niet altijd lukt om naar de tandarts te gaan en wat ouders nodig hebben om dit wel voor elkaar te krijgen. Jouw antwoorden zijn daarom heel waardevol voor ons onderzoek.

Het invullen van de vragenlijst duurt 5 minuten. Je antwoorden zullen uiteraard anoniem worden verwerkt.

Hartelijk dank voor je tijd!

Ga naar de vragenlijst!

 

* Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Zorgbelang Brabant|Zeeland in samenwerking met zorgverzekeraar CZ. Voor meer informatie kun je terecht bij projectleider Hanneke Griffioen van Zorgbelang Brabant|Zeeland.

Telefoon: 06 515 791 25
E-mail: hgriffioen@zorgbelang-brabant.nl

Hanneke Griffioen

Projectleider, Projectteam

“Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen.”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.