Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Versterk (digitale) vaardigheden

Binnen Brabant is er een groot aantal initiatieven dat bijdraagt aan het versterken van vaardigheden voor mensen die moeite hebben met het omgaan met digitale middelen. Denk bijvoorbeeld aan de cursussen die worden aangeboden via bibliotheken.

Zorgbelang deed onderzoek naar wat werkzame en niet-werkzame elementen zijn die ervoor kunnen zorgen dat een initiatief op het gebied van versterken van (digitale) vaardigheden impactvol is. Ook is opgehaald welke ondersteuningsbehoefte de betrokken initiatieven nog nodig hebben om meer impactvol te kunnen worden.

Ben jij actief op het gebied van het versterken van (digitale) vaardigheden van Brabanders? Lees dan zeker de adviezen in deze samenvatting.

โ€œ๐˜ก๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ฅ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด๐˜ถ๐˜ด, ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด๐˜ถ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ.โ€

Samenvatting Aanpak Brabant Digitaal Vaardig

Petra Albers

Cliรซntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang

โ€œVerander muren in deuren (Loesje)โ€

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.