Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Uitnodiging ๐ŸŸ  werksessie: Wat vindt u van de zorg in regio Eindhoven De Kempen?

Iedereen wil kunnen rekenen op goede, toegankelijke en betaalbare zorg en ondersteuning. Die zorg staat echter toenemend onder druk. Alleen samen kunnen we de zorg toekomstbestendig maken. De zorgsector, de gemeente en de samenleving als geheel. Daar hebben we u bij nodig!

Bekijk de uitnodiging

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft met andere partijen afspraken gemaakt om de zorg goed, toegankelijk en betaalbaar te houden. Dit is vastgelegd in het Integraal Zorgakkoord, het IZA.

Praat mee over de toekomst van de zorg

Momenteel zijn zorgorganisaties zoals huisartsen, ziekenhuizen en zorgverzekeraars in gesprek over de toekomst van de zorg. De stem van de inwoner, die u vertegenwoordigt, is hierbij onmisbaar. Daarom nodigen we u uit om mee te praten en mee te denken over de zorg in uw regio.

We zijn nu bezig om informatie op te halen uit regio Zuidoost Brabant. Daarvoor horen we graag wat u vindt van de zorg in uw regio. Hoe denkt u dat organisaties (beter) kunnen samenwerken, om de zorg te verbeteren?

Wat gaat u doen?

Er zijn regioplannen gemaakt en die moeten natuurlijk worden uitgevoerd. Daarvoor hebben wij uw advies hard bij nodig. Hoe gaan we er samen met u, en de mensen die u vertegenwoordigd, voor zorgen dat de plannen worden uitgevoerd?

We organiseren hiervoor twee werksessies op:

  • ยท woensdag 29 november van 15:00u tot 17:00u
    ยท donderdag 30 november van 19:00u tot 21:00u
    Op locatie Grand Cafรฉ de Bank, Raadhuisplein 30, 5683 EA Best

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met Zorgbelang Brabant I Zeeland, Karim el Barkaoui, kebarkaoui@zorgbelang-brabant.nl of 06-24859343.

Karim el Barkaoui

Projectleider, Projectteam

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.