Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

27 feb 2024 🟠 Inspiratiesessie over cliënt- en naastenperspectief

De Zeeuwse gemeenten zetten regionaal in op het betrekken van cliënt- en naastenperspectief van beschermd wonen en opvang. Stichting Hersteltalent en Zorgbelang Brabant|Zeeland ontwikkelen voor betrokken inwoners, gemeenten en aanbieders een platform om ideeën bij elkaar te brengen: Broedplaatsz.

Bekijk de uitnodiging

Zo kunnen gemeenten en aanbieders in de ontwikkeling van beleid en uitvoering, vragen om de ervaring van inwoners over beschermd wonen en opvang. Tijdens de
inspiratiesessie op 25 januari brengen meedenkers in beeld waarom cliënt- en  naastenperspectief zo belangrijk is. En vooral wat de flexibele pool van (ex-)cliënten en naasten kan bijdragen aan meer inclusief beleid en passende ondersteuning.

‘Zie mij’ staat voor de wens van cliënten en naasten om onderdeel te zijn van de ontwikkeling van beleid en uitvoering. Deze ochtend staan de verhalen, ervaringen en perspectieven van cliënten en hun naasten in de schijnwerpers. Elk verhaal, elke ervaring draagt bij aan een dieper begrip en een meer doordachte aanpak. Ook methoden die de inbreng van dit perspectief mogelijk maken staan centraal.

Aanmelden

Aanmelden kan t/m 19 februari 2024 via www.czwbureau.nl/inspiratiesessie-zie-mij
Wij kijken uit naar een waardevolle ochtend.

Met vriendelijke groet,
Namens Meedenkers, Stichting Hersteltalent, Zorgbelang Brabant|Zeeland en CZW Bureau

Lees hier meer ons werk met ervaringsgerichte meedenkers

Karin van Bokhoven

Projectleider

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.