Testers gezocht voor spel over Positieve Gezondheid - Zorgbelang Brabant | Zeeland
Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Testers gezocht voor spel over Positieve Gezondheid

We ontwikkelen een spel om Positieve Gezondheid op een speelse en laagdrempelige manier bespreekbaar te maken. Het idee erachter? Kijken naar wat er wél kan! Op 9 en 23 juni 2022 testen we het spel nogmaals in Tilburg. Doe je mee?

Meer informatie over het project

Wil je meer weten over de ontwikkeling van het spel en Positieve Gezondheid? Hier lees je meer over het project Positieve Gezondheid. We hebben ook een flyer met alle informatie over het project én de eerste testresultaten. In deze Rapportage Pretest Bordspel Positieve Gezondheid kun je alle testervaringen en resultaten lezen van de pretestfase.

Benieuwd naar de ervaringen van eerdere deelnemers? Lees meer in deze speciale nieuwsbrief!

Meedoen in de testfase? Meld je aan!

In Tilburg wordt het spel getest bij Zorgbelang Brabant|Zeeland op de volgende data:

  • • Donderdag 9 juni: 13.30 – 16.00 uur in Tilburg (LET OP: geannuleerd)
    • Donderdag 23 juni: 13.30 – 16.00 uur in Tilburg

Je bent van harte welkom om deel te nemen! Wil je meedoen? Meld je aan via dit formulier.

Wat gaan we doen?

In de tweede testfase testen we de speltechniek en de inhoud van de opdrachtkaarten. Daarnaast kijken we naar de vormgeving. In juni testen we de spelregels en de verrassingskaarten.

Voor wie is het spel bedoeld?

Het spel Positieve Gezondheid is bedoeld voor alle mensen vanaf 14 jaar die het leuk vinden om een spel te testen. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met het onderwerp Positieve Gezondheid.

Wat gaan we doen?

Het testen duurt 120-150 minuten. We gaan de demoversie van het spel spelen in groepen van 3 tot 6 personen. Je speelt het spel onder begeleiding van een spelleider. Als je meedoet aan de testfase denk je mee over wat je aanspreekt, wat je mist, wat je anders zou willen en je vult een evaluatieformulier in.

Wat bieden we jou?

De primeur om dit nieuwe spel te bekijken! En natuurlijk: een leuke, leerzame ervaring én inbreng in het spel. Ten slotte zorgen wij natuurlijk voor koffie, thee en wat lekkers en worden je reiskosten vergoed.

Elga van Dartel

Projectleider, Projectteam

“Het mogelijke mogelijk maken.”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.