Terugblik op Het Burgerberaad Zorg Zeeland: 1 jaar later  - Zorgbelang Brabant | Zeeland
Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Terugblik op Het Burgerberaad Zorg Zeeland: 1 jaar later 

Wat een geweldige dag was het onlangs tijdens Het Burgerberaad Zorg Zeeland: 1 jaar later! De bezoekers waren enthousiast en de workshops werden als zeer positief ervaren.

We zijn ontzettend blij met alle input en de waardevolle gesprekken die plaatsvonden. Het was een dag vol kennismakingen en inspirerende gesprekken, waarbij het Inwonerakkoord uitgebreid aan bod kwam. De workshopgevers en standhouders hebben genoten van de interactie met de inwoners en de gedeelde inzichten.

Een van de resultaten waar we heel blij mee zijn, is de grote interesse van inwoners om deel te nemen aan de Klankbordgroep Zorg Zeeland. We gaan de komende week aan de slag om hen te benaderen.

In de komende dagen gaan we aan de slag met alle foto’s, video’s en feedback om deze mooie momenten met jullie te delen.

Was jij ook aanwezig en wil je nog in contact komen met de projectgroep Inwonerparticipatie? Mail dan naar info@denkmeezorgzeeland.nl.

We willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid, het enthousiasme en de participatie. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat de Zeeuwse zorg ook in de toekomst beschikbaar blijft!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.