Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Uitnodiging 🟠 Slotevent van de Zeeuwse Week tegen Eenzaamheid – 4 oktober 2023

Een zwart komische theatervoorstelling over eenzaamheid én de ontdekkingen van van de pilot ‘Samen in de Zeeuwse klei’; dat mag je verwachten op woensdag 4 oktober tijdens het slotevent van de Week tegen Eenzaamheid. Ben jij erbij? Meld je aan!

Samen tegen eenzaamheid

Het gevoel ‘erbij te horen’ en ‘ertoe te doen’ is voor ieder mens een basisbehoefte. Maar steeds meer mensen voelen zich eenzaam. Van jong tot oud. Eenzaamheid is niet alleen een naar gevoel, het leidt ook tot gezondheidsrisico’s en minder meedoen in de samenleving. Daarom is het zo belangrijk dat we ons blijven inzetten voor mensen die zich eenzaam voelen. Van donderdag 28 september t/m woensdag 4 oktober is het daarom de Week tegen Eenzaamheid, ook in Zeeland!

Wat kun je verwachten bij het slotevent?

Het event wordt geopend door Willemien Treurniet, wethouder gemeente Middelburg. Vervolgens word je meegenomen in de ontdekkingen van de pilot ‘Samen in de Zeeuwse klei‘ door projectleider Karin van Bokhoven van Zorgbelang Brabant|Zeeland. De avond wordt afgesloten door de prikkelende theatervoorstelling ‘1’ door Oscar Kocken en Lucas de Waard.

Bekijk hier de originele uitnodiging

 

Ben jij erbij?

Iedereen die interesse heeft in het onderwerp eenzaamheid is van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen.

Woensdag 4 oktober 2023
19.30-21.00 uur
Zeeuwse bibliotheek, Middelburg

Meld je hier aan!

Karin van Bokhoven

Projectleider

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.