Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Save the date: Dag van de Gezondheid 2023

Na een geslaagde editie in 2022 organiseren we voor het tweede jaar op rij de Dag van de Gezondheid. Op vrijdag 30 juni 2023 is iedereen die iets doet met gezondheid van harte uitgenodigd voor een dag die volledig in het teken staat van kennisdeling en een sterk netwerk. Zo werken we samen aan de ambitie ‘3 gezonde levensjaren erbij voor iedere Brabander in 2030’.

Het thema van dit jaar is ‘van strategie naar actie’. Er zijn enorm veel goede ideeën en mooie ambities, maar hoe breng je die in de praktijk? Aan de hand van echte verhalen en concrete projecten gaan we samen op onderzoek.

De Dag van de Gezondheid 2023 wordt georganiseerd door de Provincie Noord-Brabant samen met haar partners Brabant Advies, Care Innovation Center, GGD, Slimmer Leven en Zorgbelang.

Programma

Er staat een gevarieerd programma voor je klaar. In de ochtend zijn er 2 keynotesprekers. In de middag kan je kiezen tussen verschillende workshops. Tussendoor kan je op het kennisplein innovatieve projecten leren kennen.
Praktische info

Meer over het programma

Ben jij erbij tijdens de Dag van de Gezondheid?

Inloop: vanaf 09u00
Start: 09u30
Borrel: vanaf 16u00

Schrijf je in!

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.