Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Save the date: 13 mei 2023 | Brabantse Oogdag ter viering van het 10-jarig bestaan van de landelijke Oogvereniging

Op 13 mei kunt u een oogverblindende Brabantse Oogdag bijwonen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van onze landelijke Oogvereniging!

Ontmoet lotgenoten

Op deze zaterdag informeren we iedereen die een visuele beperking heeft (mogelijk in combinatie met een auditieve beperking). We richten ons op jongeren en ook op ouderen, die visuele problemen kunnen gaan ervaren met het klimmen der jaren. Een mooie gelegenheid om lotgenoten en mensen in hun directe omgeving te ontmoeten en te leren wat er allemaal mogelijk is als je gezichtsvermogen je in de steek laat.

Het kan ook lastig zijn voor goed zienden, om zich te verplaatsen in de wereld van mensen die slechter of niets zien. Wilt u hier meer van te weten komen? Dan is deze dag ook iets voor u!

Woon lezingen, presentaties en workshops bij

Gedurende de dag zijn er diverse lezingen, presentaties en workshops waarvoor u zich kunt opgeven. Daarnaast is er ook een informatiemarkt en een ontspannende 10 minuten stoelmassage gedurende de hele dag beschikbaar. Zie hieronder het complete programma. Een hele dag ben je dus onder de pannen met daarbij ook een heerlijke lunch.

Voor deze dag vragen we aan onze leden € 12,50 per persoon en aan niet-leden van de Oogvereniging € 17,50 per persoon. Indien u een begeleider meeneemt betaalt deze hetzelfde bedrag als wat u betaalt.

Aanmelden

Aanmelden kunt u door een mail te sturen: brabant@oogvereniging.nl. Vermeld hierin uw naam en woonplaats en uw gemaakte keuzes in het programma. Of u belt met 06-453 789 77 (Marieke Kooijmans). Indien er sprake is van allergieën en/of dieetwensen, geeft u dat ddan ook door?  Doe dit vóór 13 april.

Deelnamekosten kunt u overmaken op NL15 RABO 0131 9388 94 t.n.v. Oogvereniging Nederland o.v.v. Oogdag en uw naam en woonplaats. Let op: uw deelname is pas definitief na uw betaling. De eerste 100 aanmelders krijgen een leuke goodiebag mee naar huis.

 

Bekijk het programma van de dag

Bent u er ook bij? Wij kijken uit naar uw komst!

Zaterdag 13 mei bij Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2 te Tilburg. Vanaf 10 uur zijn de deuren voor u geopend. De dag afsluiting vindt plaats rond 16.15 uur en dit belooft iets spectaculairs te worden! (Taxi bestellen 16.45 u )

Met een Brabantse houdoe en tot ziens namens comité Oogdag,
Marieke Kooijmans, secretaris

Gabie Conradi

Projectleider, Projectteam

“Waar heb ik invloed? “Op mijn vierkante centimeter!” De training “wereldvrede” komt na “omgaan met teleurstellingen.” Geen poespas! “What you see is what you get”.”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.