Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Regioakkoord gezondheidsbevordering en preventie is getekend!

Donderdag 25 november heeft onder grote belangstelling de Kick-off van ‘Vitaal in Brainport’ plaatsgevonden. Wij waren één van de 70 betrokken organisaties die tijdens deze feestelijke bijeenkomst het regioakkoord ‘Gezonder leven voor iedereen’ tekenden. Om samen de schouders te zetten onder een beweging die ervoor moet zorgen dat in 2030 alle inwoners van de Brainport-regio tenminste 3 extra jaren leven in goede gezondheid. En waarin de gezondheidsverschillen met 20% zijn afgenomen.

“Je kunt het wel bedenken, maar jullie gaan het ook echt doen!” zei Machteld Huber, grondlegger van Positieve Gezondheid. Daarmee onderstreepte zij dat de kracht in de regio ligt bij het samenwerken aan een gezonde leefstijl in een gezonde leefomgeving.

Er is behoefte aan richting, verbinding en synergie, zodat we activiteiten samen kunnen oppakken, van elkaar kunnen leren en groter kunnen maken wat goed werkt. GROZzerdam ‘Vitaal in Brainport’ pakt dit op en zorgt ervoor dat we samen sterker staan en dat gezond leven een permanente beweging wordt die onze regio kenmerkt. Ook digitaal bleek de energie aanstekelijk en was dit een geweldige start! Op naar een vitale regio!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.