Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Nu ook bij HZG Breda een cliëntenraad met ondersteuning van Zorgbelang Brabant|Zeeland

Eén van de manieren om cliënten nog beter te horen, is het oprichten van een cliëntenraad. Op deze manier kan de cliënt meepraten over het beleid van een organisatie. HGZ Breda heeft deze stap gezet en kreeg hierbij ondersteuning van onze collega’s!

Gabie Conradi en Hanneke Griffioen hebben HZG Breda ondersteund. Met het opstellen van medezeggenschapsregeling en huishoudelijk reglement, en met de werving en selectie van de voorzitter en leden. Het resultaat is een cliëntenraad met een diversiteit aan kennis en kunde. Een cliëntenraad als volwaardige gesprekspartner voor de zorggroep.

Geef de cliënt een stem

Wil jij meer ophalen bij je cliënten? Weten wat hun mening over het huidige beleid is? Waar zij eventuele verbeteringen zien? Wij helpen je graag met het oprichten en ondersteunen van een cliëntenraad. Neem gerust contact met ons op!

Hanneke Griffioen

Projectleider, Projectteam

“Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen.”
Gabie Conradi

Projectleider, Projectteam

“Waar heb ik invloed? “Op mijn vierkante centimeter!” De training “wereldvrede” komt na “omgaan met teleurstellingen.” Geen poespas! “What you see is what you get”.”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.