Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Nieuwe ad interim directeur-bestuurder: Zorgbelang Brabant|Zeeland

Per 1 mei 2024 start Paul van der Linden als ad interim directeur-bestuurder bij Zorgbelang Brabant|Zeeland. Daarmee is hij de opvolger van Jiska van de Hoek. 

Paul van der Linden

Paul brengt een rijke ervaring mee uit zijn werkzaamheden binnen de zorg- en welzijnssector. ‘’Wij zien in Paul een ervaren en doelgerichte bestuurder die zowel intern als extern de verbinding kan leggen. We kijken uit naar een goede samenwerking en hebben er het volste vertrouwen in dat hij Zorgbelang Brabant|Zeeland naar een volgende fase brengt’’, – Marina Starmans, voorzitter Raad van Toezicht.

Afscheid Jiska van den Hoek

Jiska van den Hoek neemt per 1 mei afscheid van Zorgbelang Brabant|Zeeland en gaat een nieuwe uitdaging aan als directeur-bestuurder bij Versa Welzijn in Bussum. Namens alle collega’s en de Raad van Toezicht willen wij Jiska bedanken voor haar inzet en toewijding aan Zorgbelang Brabant|Zeeland. Wij wensen haar veel succes in de toekomst.’’- Marina Starmans, voorzitter Raad van Toezicht.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.