Netwerkborrel 'De kracht van verbinding' - Zorgbelang Brabant | Zeeland
Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Netwerkborrel ‘De kracht van verbinding’

Stérk.Brabant en Zorgbelang Brabant|Zeeland organiseren op donderdag 14 april de netwerkbijeenkomst: de kracht van verbinding. We inspireren je graag met een interessante spreker, voorbeelden van waardevolle verbindingen uit ons netwerk én uiteraard ga je aan de slag om je met nieuwe mensen te verbinden.

Datum: Donderdag 14 april 2022
Locatie: Werkwarenhuis, Tramkade 22-24, ’s-Hertogenbosch
Tijd: Van 15:30 tot 18.00 uur met aansluitend een borrel tot 19.00 uur

Maatschappelijke uitdagingen waar we gezamenlijk voor staan, zoals de transitie van zorg naar gezondheid, vragen om een integrale benadering, innovatie en samenwerking. Verbindingen dragen bij aan het leren kennen van nieuwe organisaties, het ontdekken van nieuwe kennis, het opdoen van inspiratie of zorgen voor versterking en samenwerking.

Onze ambitie is om gezamenlijk onze maatschappelijke impact vergroten met complementaire partnerschappen en synergie. We streven binnen ons netwerk altijd naar 1 + 1 =3!

Stérk.Brabant en Zorgbelang Brabant|Zeeland nodigen graag de netwerken van onze beide organisaties uit. Om elkaar te leren kennen, geïnspireerd te worden en in de toekomst gezamenlijk onze maatschappelijke impact te vergroten zoals op de transitie van zorg naar gezondheid.

Tijdens de bijeenkomst zal de communitymanager van Stérk.Brabant en Broedplaats Zorg, Ellis van Boxtel, tools aanreiken voor waardevolle verbindingen en tevens helaas ook afscheid nemen van haar werkzaamheden.

Spreker Chantal Walg

Chantal Walg is Anders denker & anders doener in de zorg. Ze zal spreken over haar droom om een bijdrage te leveren aan de verandering van ziektezorg naar gezondheidszorg en uiteindelijk gezond samenleven voor iedereen! Een droom die vraagt om Gezondheid Anders te duiden. Het belang en de kracht van verbinding is hier onlosmakelijk mee verbonden.

Aanmelden

Meld je aan via dit formulier. Graag tot dan!

Programma

15:30 – 15:45 uur              Inloop

15:45 – 16:00 uur              Opening door Maaike Broekhuis (programmamanager Stérk.Brabant) en Jiska van den Hoek (directeur-bestuurder Zorgbelang Brabant|Zeeland)

16:00 – 16:45 uur              Chantal Walg, Anders Gezond

16:45 – 17:00 uur              Waardevolle verbindingen door Ellis van Boxtel (communitymanager Stérk.Brabant)

17:00 – 18:00 uur              Aan de slag met netwerken

18:00 – 19:00 uur              Borrel en afscheid Ellis van Boxtel

 

Stérk.Brabant is sinds 2017 dé ontmoetingsplek voor bewonersinitiatieven en impactondernemers in Brabant. Eén plek waar maatschappelijke initiatieven terecht kunnen voor versterking. Zorgbelang Brabant|Zeeland zet zich in voor de transitie van zorg naar gezondheid.

Marja de Keizer

Bedrijfsondersteuning, Secretaresse

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.