Maak een wereld van verschil in Someren - Zorgbelang Brabant | Zeeland
Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Maak een wereld van verschil in Someren

Jij bent als jongere van harte uitgenodigd om Someren een nog fijnere plek te maken om te wonen en te leven. Heb je een beperking? Bijvoorbeeld een psychische aandoening, autisme, een visuele of lichamelijke beperking? Dan willen we graag van jou weten wat de uitdagingen zijn die je in het dagelijkse leven ondervindt. Jouw bijdrage kan een wereld van verschil maken voor jongeren in de gemeente Someren.

Afbeelding still video Adviesvangers

De gemeente Someren wil graag inclusief zijn: dat alle mensen met een beperking in Someren (dus ook jongeren) zo volledig mogelijk mee kunnen doen met de maatschappij. Daarom willen ze graag samen met jou en nog een aantal andere jongeren, die ongeveer in dezelfde situatie zitten, opschrijven wat je wensen zijn voor de toekomst, wat lastig is en wat je graag anders zou zien.

Waarom?

Bij het maken van hun beleid wil de gemeente zoveel mogelijk rekening houden met de dingen waar jongeren in het dagelijks leven tegenaanlopen.

Natuurlijk is elke jongere anders, net als elke beperking, maar toch zijn er vast wel een aantal onderwerpen die bij elke beperking lastig zijn als je jong bent. Met jouw input stelt de gemeente een actielijst op voor de komende 4 jaar, die ze gebruiken om hun taken als gemeente uit te voeren.

PROGRAMMA

Datum: 12 april 2022
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Bibliotheek, Molenstraat 12, 5711 EW Someren

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via: communicatie@someren.nl
Het zou fijn zijn als je in de bevestiging aan kunt geven hoe oud je bent en welke beperking je hebt. Is er iets waar we deze avond rekening mee moeten houden, zodat je op een prettige manier mee kunt doen, geef dat dan ook door.

Jij kunt het verschil maken! Doe je mee?

Karim el Barkaoui

Projectleider, Projectteam

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.