Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Lancering kwartetspel voor kwetsbare jongeren

Na ruim twee jaar hard werken, door allerlei partijen, was het dan eindelijk zover: de lancering van hét kwartetspel! Dit kwartetspel staat in het teken van de overgang van 18- naar 18+, met name voor kwetsbare jongeren. Het spel raakt acht leefgebieden waar jongeren mee te maken hebben.

Meer over de Adviesvangers

Een handvat voor jongeren

Als jongere heeft het leven soms al genoeg uitdagingen. Laat staan als je in een kwetsbare situatie zit. Om jongeren een handvat te geven voor de overgang van 18- naar 18+, is het kwartetspel ontwikkeld. Na verschillende gesprekken met jongeren is er hard gewerkt aan een prototype. Vervolgens is de samenwerking met Kwikstart opgezocht en heeft één van de Adviesvangers het spel zelfs mee mogen ontwerpen!

Jongerenparticipatie aanmoedigen

De afgelopen jaren heeft Zorgbelang Brabant|Zeeland de Adviesvangers begeleidt en ondersteunt. Dat doen we nog steeds met veel plezier en bewondering voor de jongeren. De inzet van de Adviesvangers is erg waardevol, zowel voor henzelf als voor de jongeren die zij spreken. We zijn daarom blij dat we ook in 2024 en 2025 dit traject voort mogen zetten.

Bedankt!

We geven graag een bedankje aan alle jongeren die hebben bijgedragen aan het kwartetspel (en natuurlijk in het algemeen), de Adviesvangers, Kwikstart, Stichting Kinderperspectief, regio Een 10 voor de jeugd en Samen voor jeugd.

Ook Adviesvanger worden?

Ben je enthousiast geraakt door wat de Adviesvangers doen en ben óf ken jij een jongere die een goede Adviesvanger zou zijn? Bekijk dan hier de oproep naar nieuwe adviesvangers.

Benieuwd naar wat Adviesvangers voor jou(w organisatie) kunnen betekenen? Neem dan contact op met projectleider Karim el Barkaoui kebarkaoui@zorgbelang-brabant.nl of 0624859343 .

 

Karim el Barkaoui

Projectleider, Projectteam

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.