Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Gezocht: mensen die hun ervaring willen delen over het ontvangen van zorg van verschillende zorgprofessionals

In het project Game2Connect werken onderzoekers van de Universiteit Maastricht aan het ontwikkelen van onderwijs voor zorgprofessionals. Met dit onderwijs willen de onderzoekers zorgprofessionals helpen om gemakkelijker met elkaar samen te werken. Dit is belangrijk, omdat mensen betere zorg krijgen als mensen met elkaar samenwerken.

Wat is je rol?

Om dit onderwijs te ontwikkelen, willen de onderzoekers graag weten hoe mensen nu zorg krijgen van verschillende zorgprofessionals. Wij zoeken daarom mensen die in het afgelopen jaar zorg hebben ontvangen van meerdere (verschillende zorgprofessionals) die hun ervaringen met ons willen delen.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die:

– 18 jaar of ouder is;
– Woont in de provincie Limburg, Gelderland of Brabant;
– Het afgelopen jaar contact heeft gehad met of zorg heeft gekregen van verschillende zorgprofessionals. Bijvoorbeeld een huisarts, fysiotherapeut, ergotherapeut, leefstijlcoach, of diëtist.

  • Wat voor tijdsinvestering wordt er van je verwacht?

Je wil één uur met de onderzoekers praten over je ervaringen in het ontvangen van zorg van verschillende professionals. Dit kan bij jou thuis, maar ook op een andere plek of via je computer als je dat liever hebt. Eventuele reiskosten worden vergoed.

Wat krijg je ervoor terug?

Een boodschappenbon of VVV-bon van 10 euro.

Bekijk hier de criteria

Meer weten of geïnteresseerd in deelname?

Als je geïnteresseerd bent in het meedoen aan dit onderzoek, kunt je contact opnemen met Nils Keesmekers (nils.keesmekers@maastrichtuniversity.nl of 043 388 2225).

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.