Geslaagden training ‘Ouders voor ouders’! - Zorgbelang Brabant | Zeeland
Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Geslaagden training ‘Ouders voor ouders’!

Op 19 juni 2024 ontvingen de vijf deelnemers van de training ‘Ouders voor ouders: ondersteuning bij het jeugdzorgtraject’ hun certificaat. Zij staan vanaf nu klaar voor ouders en verzorgers die te maken hebben met een jeugdzorgtraject voor hun kind(eren).

Meer over het project 'Ouders voor ouders'

Over de training

Ouder(s)/verzorger(s)* die te maken krijgen met een jeugdzorgtraject, maken een spannende periode door en ervaren de hulpverlening niet altijd als positief. Daarom biedt Zorgbelang Brabant|Zeeland, in opdracht van de regio Hart van Brabant, deze training aan. Ouders zetten hun eigen ervaring met een jeugdzorgtraject van hun kind(eren) in om ouders die hetzelfde (gaan) meemaken te ondersteunen.

Geslaagd!

Na een aantal maanden training en begeleiding was het op 19 juni 2024 dan zover: de afronding van de training. De vijf deelnemers ontvingen hun certificaat en kunnen vanaf nu officieel worden ingezet ter ondersteuning.

In contact komen

Ben of krijg jij als ouder/verzorger/voogd te maken met een jeugdzorgtraject met betrekking tot je kind(eren)? En wil je hierbij ondersteuning van een getrainde ouder? Neem dan contact op met projectleider Karim el Barkaoui. Mailen mag naar kebarkaoui@zorgbelang-brabant.nl en bellen naar 06 24 85 93 43.

* Waar in onderstaande tekst ‘Ouders’ genoemd worden, mag dit worden geïnterpreteerd worden als ouder(s)/verzorger(s)/elke andere vorm van opvoeder(s)

 

Karim el Barkaoui

Projectleider, Projectteam

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.