Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Doe je mee? Week van de Positieve Gezondheid 2023

In de week van maandag 8 mei t/m zaterdag 13 mei organiseert Indekerngezond, de Week van de Positieve Gezondheid in Utrecht en omgeving. Een week vol activiteiten die alles te maken hebben met zingeving, gezond leven, gezellig meedoen en lekker in je vel zitten.

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid die verder kijkt dan alleen of je ziek bent of pijn hebt in je lichaam. Het focust op de dingen die jou gelukkig maken en jouw leven betekenis geven. Ga meer veerkracht ervaren door het maken van je eigen keuzes. Jouw keuzes. Waar word jij blij van? Wat geeft je energie?

Activiteiten

De Week van de Positieve Gezondheid heeft tal van gratis activiteiten waar je blij van wordt. De activiteiten vinden plaats bij Indekerngezond, buurtlocaties of in Utrecht Centrum, Amelisweerd, park of speeltuin. Indekerngezond is een wijkplatform en ontmoetingsplek waarbij Positieve Gezondheid centraal staat. Volg bijvoorbeeld in deze week een workshop over Positieve Gezondheid en ga aan de slag om te ontdekken wat jou gelukkig maakt en wat voor jou belangrijk is in het leven. In deze week delen wijkbewoners hun passies en kennis in allerlei workshops. Er is echt voor elk wat wils.

De Week van de Positieve Gezondheid; een week van ontmoeten, betekenisvol bezig zijn, plezier maken, inspiratie opdoen maar vooral samen heel veel leuke dingen doen!

 

Bekijk hier het programma

Wat brengt jou in beweging?

Iedereen kan meedoen, deelname is kosteloos. Geef je op tijd op want voor diverse activiteiten zijn er maar een beperkt aantal plaatsen.

Kijk voor het programma op indekerngezond.nl/agenda en meld je snel aan.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.