Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Nieuws

Vrijdag 21 juni ben je van harte welkom bij de 3e editie van de Dag van de Gezondheid. Dit jaar is het thema ‘De Gezonde Leefomgeving’.

Dag van de gezondheid – De Gezonde Leefomgeving
Vrijdag 21 juni 2024 – 9:30 – 15:30 uur
Provinciehuis ‘s-Hertogenbosch

De gezonde leefomgeving

Op de Dag van de Gezondheid 2024 duiken we met elkaar in het thema De Gezonde Leefomgeving. Dat doen we onder andere met de Keynotespeakers: Lodewijk Asscher en Marianne Lefever. Bekijk via de link meer informatie over het thema en over deze sprekers. In verschillende workshops gaan we vervolgens concreet aan de slag met vragen als:

– Hoe kunnen we zorgen voor leefbare en zorgzame woongebieden?

– Hoe krijgt gezondheid hoge prioriteit bij het inrichten van de fysieke leefomgeving?

– Hoe kan de (fysieke) leefomgeving in Brabant bijdragen aan 3 gezonde levensjaren erbij voor iedere Brabander in 2030?

– Hoe kunnen we samen met inwoners aan de slag?

Meld je nu aan!

Meld je gauw aan via deze knop en zorg dat je erbij bent op 21 juni 2024. Na aanmelding ontvang je, zodra het programma compleet is, het inschrijfformulier voor de workshops.

Dit thema is niet alleen interessant voor mensen die dagelijks te maken hebben met het thema gezondheid, maar ook voor mensen die werken op meer ruimtelijke onderwerpen: we moeten samen aan de slag! Stuur deze uitnodiging dus vooral door naar collega’s of anderen binnen je netwerk.

We zien je graag op 21 juni!

De Dag van de Gezondheid 2024 wordt georganiseerd door de Provincie Noord-Brabant samen met haar partners Brabant Advies, Care Innovation Center, GGD, Slimmer Leven en Zorgbelang.

Roos Sohier

Projectleider

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.