Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
Dienst

Academie Zorgbelang

Trainingen en workshops voor organisaties in sociaal domein, zorg en welzijn.

 

Voor wie?
Breng de kennis meteen in de praktijk

Participatie en eigen regie zijn onmisbaar om mee te doen in de samenleving. Om participatie goed te organiseren in zorginstellingen en gemeenten zijn kennis en vaardigheden nodig. Net als voor het laten groeien van initiatieven van maatschappelijke waarde. Academie Zorgbelang biedt trainingen, workshops en bijeenkomsten om deze kennis te vergroten en vaardigheden te ontwikkelen. Om ze vervolgens effectief in de praktijk uit te voeren.

Als beleidsmedewerker van een gemeente, zorgprofessional, sociaal ondernemer, lid van een cliënten- of adviesraad of betrokkene bij een patiënten- en cliëntenorganisatie kun je bij ons een training volgen. Ook kunnen we maatwerk leveren. Na een training is het mogelijk een coachingstraject te starten om het geleerde in de praktijk te brengen.

Coaching

Het volgen van een training of workshop levert je een hoop nieuwe kennis op. Je leert ook hoe je het toepast in de praktijk. Toch kan dit minder eenvoudig zijn dan je in eerste instantie dacht. Academie Zorgbelang helpt je hierbij. Boek een coachingstraject na het volgen van een van onze trainingen en workshops. We helpen je dan om jouw kennis zo goed mogelijk in je eigen dagelijkse praktijk toe te passen.

Gabie Conradi

Projectleider, Projectteam

“Waar heb ik invloed? “Op mijn vierkante centimeter!” De training “wereldvrede” komt na “omgaan met teleurstellingen.” Geen poespas! “What you see is what you get”.”

Maatwerk

Heb je een specifieke wens voor scholing en deskundigheidsbevordering? Neem dan contact met ons op. Samen met jou kijken wij waar behoefte aan is. Mochten wij de kennis zelf niet in huis hebben, dan brengen wij je in contact met ons brede netwerk van mensen die trainingen en workshops geven.

Trainers

De trainers van Academie Zorgbelang hebben veel praktische ervaring in de zorg- en welzijnssector en het sociaal domein. Ze hebben dagelijks contact met zorgvragers, mantelzorgers, zorgaanbieders, gemeenten en zorgverzekeraars. Hierdoor weten zij wat er speelt en kunnen ze in hun trainingen gemakkelijk inspelen op de actualiteit. Dit maakt dat onze trainingen en workshops altijd up-to-date zijn.

Certificering

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om die kwaliteit te waarborgen zijn we als organisatie op verschillende vlakken gecertificeerd. De kwaliteit van de dienstverlening van Zorgbelang Brabant|Zeeland voldoet aan de ISO 9001:2015; een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Met het behalen van het certificaat bewijzen en waarborgen we de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening.

We hebben al veel mooie projecten gedaan

Wij werken graag samen met jou aan een mensgerichte maatschappij. Hoe we dat doen lees je hier.

Meer projecten

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over onze projecten, diensten en samenwerkingen.